Fotos de Marc Grifo

Albocàsser viurà avui l’entrada de masos de la ramaderia El Gallo de Moncofa. L’activitat està organitzada pels cavallistes d’Albocàsser. A continuació hi haurà bous per la vila de la ramaderia dels germans Bellés de la Torre d’En Besora.

Aquesta vesprada s’ha programat una sortida amb bicicleta de muntanya organitzada pro el Club de Muntanya Desnivell. A la tarda seguiran els bous per la vila. Aquesta nit tindrà lloc la concentració de disfresses a la qual seguirà el sopar de pa i porta organitzada per l’Ampa del Col·legi Joan de Brusca. El dia es tancarà amb el bou embolat i la nit organitzada pels quintos.

-Actes suspesos per la pluja

Ahir a la tarda es van suspendre les curses populars organitzades pel Club de Muntanya Desnivell. Si que va poder celebrar-se la xerrada sobre prevenció i detecció de drogodependències impartida per Pilar Bellés. El dia va finalitzar amb la fideuà monumental que es va haver de cuinar al pavelló com a conseqüència de la pluja. La banda de música i el club de futbol van tancar el dia amb el Holi festival de colors.