Poliesportiu de Morella

Poliesportiu de Morella
Poliesportiu de Morella
-Nota de premsa-

L’Ajuntament de Morella continua treballant per solucionar els problemes de filtracions del Centre Lúdic i Esportiu Jaume. Així, aquesta setmana, la Brigada Municipal d’Obres escometrà actuacions a la teulada per solucionar aquestes goteres A més, el consistori ha recorregut al col•legi d’arquitectes de Castelló per a la realització d’informes independents sobre aquests problemes i per dirimir les responsabilitats que puguen tenir tant la empresa constructora com la direcció d’obra.

El regidor d’esports i serveis, Amadeu Bordàs, explica que “el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I té un greu problema de filtracions des de la seva construcció i portem molt de temps treballant en buscar solucions i intentar que s’assumisquen les responsabilitats de la seva construcció”. Fa diverses setmanes, els tècnics del col•legi d’arquitectes van visitar el complex i estan elaborant un ampli informe sobre les deficiències actuals. Així, Bordàs assenyala que “esperem que amb tots aquests treballs, tant tècnics com administratius, que no són fàcils i són més costosos del que ens agradaria, a més de buscar responsabilitats, es done solució al problema de les filtracions, ja que aquest és el principal objectiu de l’Ajuntament”.

-Nova temporada del complex Jaume I

El Centre Lúdic i Esportiu Jaume I es va inaugurar l’any 2008 i, des de llavors, ha canviat la filosofia de l’esport a Morella. Són molts els veïns i veïnes que han començat a familiaritzar-se amb l’exercici des de la construcció d’aquestes instal•lacions. Aquest complex disposa d’una pista poliesportiva, gimnàs, rocòdrom, zona de piscina, jacuzzi i sauna, o diferents sales que s’empren per a la pràctica esportiva indoor o magatzems. A més, es compta amb una àmplia oferta, que va des dels esports individuals o col•lectius en pista, fins a cursos de natació, spinning, aquagym, aeròbic, ioga o taekwondo.