Millora de camins
Millora de camins
Millora de camins

-Nota de premsa-

La Diputació de Castelló ha reprès els treballs corresponents al Pla Provincial de Millora de Camins Rurals que beneficiaran un total de 112 municipis durant aquest any i permetran la reparació de més de mil quilòmetres de camins. Així, als 47 pobles on la maquinària del Parc Mòbil de la institució provincial ja havia treballat fins al passat mes de maig quan es van interrompre les tasques pel risc d’incendis, ara cal sumar 65 més que confirmen l’evolució positiva d’aquesta línia de treball, que ja en aquest mes de setembre hi haurà superat el aconseguit l’any passat.
El diputat delegat del Parc Mòbil, Laureano Sandalinas, ha explicat que “ja hem superat aquest any els mil quilòmetres de pistes i camins rurals rehabilitats. S’està fent una bona feina en mantenir i recuperar l’accessibilitat en els termes municipals, especialment dels pobles de l’interior. Són molts els alcaldes que ens han traslladat els bons resultats d’aquests treballs en els camins i pistes dels termes municipals, perquè a més la majoria dels municipis són petits i ens disposen de mitjans per adequar les seves pistes i camins d’accés dins del seu terme municipal “.

Cal assenyalar que per realitzar aquestes actuacions la maquinària més emprada en aquests treballs són les retroexcavadores, les desbrossadores i les anivelladores.

Tal com ha indicat el diputat, “l’única excepció que s’ha fet aquest estiu han estat els treballs com a conseqüència de les pluges, que ha obligat a emprendre obres d’emergència per condicionar alguns dels camins dels municipis més afectats”.

Actualment les màquines de la Diputació estan treballant en els següents municipis: Borriol, Orpesa, la Jana, Salzadella, Albocàsser, Xert, Portell de Morella, Cinctorres, Pobla de Benifassà, Torre d’en Domenec, Vilanova, Almenara, Pobla d’Arenós i Benafer.