La projecció del documental “El último abrazo” del director Sergi Garrido posarà el punt i final al primer festival de documentals “Vila de Benassal” organitzat pel Grup de Recuperació de la memòria històrica de Benassal.

El film es projectarà a la fresca, a les 22,30 hores en l’entorn de la Mola i serà comentat pel seu director, Sergi Garrido Pitarch.

El documental ha estat nominat als premis Goya 2015, s’ha projectat en la Secció oficial del XV festival de cine Español de Màlaga, ha estat guardonat amb el Premi del Públic al festival Internacional de Cine de Lanzarote i el Premi al millor curtmetratge en els XXIV Premis Cartelera Túria 2015.

El dia 18 d’agost es va projectar “Una escola amb vistes ” dirigida per Hugo Domenech i María Andrés que recull el projecte “ Recuperem l’escola del Canto” i el 6 d’agost “ Five days to dance”, documentals que han tingut gran acceptació entre el públic.

Amb aquesta projecció també finalitzen les activitats desenvolupades pel Grup de Recuperació de la memòria dutes a terme al llarg del mes de juliol i agost.