Santa Cecilia Vilafranca

FEU CLIC ACI PER CONSULTAR-LA

Vilafranca ha programat des de finals de setembre fins a desembre una àmplia programació cultural, formativa i lúdica en la qual poden participar els veïns del municipi. En l’apartat de formació destaquen els cursos a distància per Internet de l’Aula Mentor, avalats pel Ministeri d’Educació o els cursos de formació encaminats a la recerca de feina. També s’han programat a l’octubre grups de conversa en anglès, un taller de memòria amb durada d’octubre a juny i l’Aula per a Majors de l’UJI, així com classes de guitarra, contrabaix, bandúrria i llaüt.

Durant aquesta tardor es podrà visitar les exposicions “Tota una vida” de Roberto Tena, que s’ubicarà al restaurant La Escudella, l’exposició “Mocadors i mantons de llana”, tant a La Escudella com a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca i en aquest últim emplaçament es mostrarà “Playmobil: 40 aniversari”.

El cinema serà present els caps de setmana amb la projecció de pel·lícules com Rio 2, El Tour dels Muppets, Futbolín, El Gran Hotel Budapest, El Médico o Doce años de esclavitud, entre d’altres. A més, a finals de novembre, se celebrarà el Primer Festival de Documentals de Vilafranca, Viladoc i el Concurs de Curtmetratges.

Altres activitats programades són les Jornades Gastronòmiques de bolets i carn, les visites guiades als monuments i museus de Vilafranca, les Segones Jornades de Bolets a l’alberg La Parreta, la novena edició de les Jornades de la Gent Gran durant l’última setmana de setembre i la primera d’octubre i Nadalandia, el parc infantil per a xiquets que obrirà les portes durant les vacances escolars.

L’agenda cultural de tardor es completa amb els partits de futbol del CF Vilafranca, la trenta-sis edició del Certamen de Bandes de Música i el concert extraordinari de la Banda de Música Santa Cecília de Vilafranca, una marató d’orientació previst per al 18 de octubre o la cursa de Sant Silvestre del 31 de desembre.