Corredors al Running Day
Corredors al Running Day
Corredors al Running Day

El recorregut de la cursa Entreparets va ser  l’escollit per a la celebració del Running Day La Sportiva , que va arribar a Vilafranca de la mà de Shed Marks . El corredor del Team La Sportiva Spain , Cristóbal Adell , va ser l’encarregat de guiar a més de 40 corredors pels camins de pedra en sec de la Entreparets i pels boscos de pins i alzines del terme de Vilafranca .

La jornada es va iniciar el Shed Marks amb una explicació sobre les característiques de les sabatilles de Trail Running . A continuació els corredors , entre els quals es trobaven alguns dels millors en proves esportives del circuit castellonenc i nacional , van tenir l’oportunitat de comprovar com el calçat de La Sportiva s’adaptava al recorregut de Entreparets .
Va ser un aperitiu del que serà la cursa Entreparets , que arribarà a Vilafranca el proper 28 de setembre. Shed Marks és un dels principals col · laboradors de la cursa i d’aquesta manera va ajudar a que el traçat de Vilafranca , punt i final de la lliga Castelló Nord , sigui encara més conegut .

– Elecció de la Sportiva .
Cal destacar que La Sportiva Spain escollir Vilafranca entre per realitzar aquesta prova esportiva , fet que suposa un privilegi per a la carrera Entreparets , tenint en compte que són molt poques les proves d’aquestes característiques que se celebren a tot Europa .