Victòria treballada del Juvenil del Vilafranca davant el Vinaròs ETS (2-1)

608

DiaDia

Segona victòria seguida al Serrito del Juvenil del Vilafranca que el passat dissabte 17 de febrer s’imposava per 2-1 al Vinaros ETS B.

L’alineació inicial la van formar Mihai, Jaime, Carlos, Marc, Eric Bellés, Gabi, Mario Madrona, Enric, Andreu, Borja i Marius.

També va jugar Jorge.

Els vilafranquins es van avançar molt prompte amb gol de Marius al minut 2 de joc. Després el propi Marius va poder anotar el 2-0 pero el seu xut va eixir prop del pal. El Vinaros ETS B va tindre una clara ocasió que Mihai va poder aturar en l’1 contra 1.

A la segona part, els visitants van dominar, empatant el partit al minut 50. Després, els vinarossencs van enviar una pilota al travesser. Al minut 87 Borja feia una gran jugada personal, l’intent de vaselina el desviava el porter i Marius aprofitava el rebot per marcar el 2-1. Als instants finals, els visitants enviaven una pilota al pal.

El proper partit serà al camp del lider Drac, segurament el diumenge 25 de febrer a les 12h al Chencho.