Victòria còmoda del Vilafranca Juvenil al camp de l’Olímpic Castelló (0-5)

629

El Vilafranca Juvenil segueix amb la seva ratxa de victòries després d’imposar-se per 0-5 a l’Olímpic Castelló al Chencho el passat dissabte 25 de març.

Alineació: Adrian Monfort, Marc, Manel, Jesus, Eric, Mateu, Pau, Ferran, Borja, Carlos i Gabi.

També van jugar Enric, Adrian Caballer i Marius.

Gols: 0-1 Mateu (27), 0-2 Gabi (35), 0-3 Borja (75), 0-4 Borja (80), 0-5 Carlos (89)

Partit a priori senzill després de la golejada al Serrito en el partit de la primera volta.

Als vilafranquins els va costar obrir el marcador, va ser Mateu al 27 qui marcava el 0-1. 8 minuts més tard, Gabi anotava el 0-2 amb el qual s’arribava al descans.

A la segona meitat, els locals van tenir alguna oportunitat que els va poder ficar en el partit, però 2 gols de Borja als minuts 75 i 80 van sentenciar el partit. A poc per al final, Carlos feia el definitiu 0-5.

El proper diumenge 2 d’abril, els de David Prades i Jordi Monferrer jugarà a Benicàssim a les 18h.