Treballada victòria de l’Amateur del Vilafranca davant el Salsadella (1-0)

693

DiaDia

L’Amateur del Vilafranca aconseguia la primera victòria de la temporada després de superar per 1-0 al Salsadella al Serrito el diumenge 7 d’octubre.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Bruno, Hector, Mateu, Nicolas, Sergi, Andreu, Ivan, Adrian Gil, Edo i Planell.

També van jugar Adrian Andrés, Pau i Jorge.

La primera part va ser molt igualada amb poques ocasions de gol, Edo tindria la més clara per al Vilafranca, mentre el Salsadella va tindre una bona oportunitat ben solventada per Adrian.

A la segona part, la igualtat va continuar, el Salsadella va enviar una pilota al travesser i els de Fabrizio Burtet es quedaven amb els 3 punts gràcies a un gol de Bruno des d’uns 30 metres que sorprenia al porter visitant.

El proper partit també serà al Serrito, davant el Penyíscola el diumenge 14 d’octubre a les 16h.