Torna Castelló Sènior
Torna Castelló Sènior

La Diputació de Castelló reprendrà el pròxim 11 de febrer el programa de viatges per a persones majors de la província ‘Castelló Sènior’. En la seua tercera edició, el Castelló Sènior es consolida com a aliat del turisme de Castelló i contribueix a allargar la temporada turística. A partir del pròxim mes un total de 7.451 persones majors de Castelló gaudiran de 28.936 pernoctacions hoteleres fins al mes de juny.

Els ‘Programes de Vacances en la Costa de Castelló’ començaran el pròxim 11 de febrer i es mantindran fins al 17 de juny. Possibilitaran que, amb un preu de 80 euros, els 4.678 beneficiaris fins a juny gaudisquen d’una estada de sis dies i cinc nits en hotels situats en poblacions costaneres de Castelló amb entrada en diumenge i eixida el divendres, en règim de pensió completa i amb un mínim de dues excursions de mig dia a recursos turístics o municipis. Una activitat que es traduirà en 23.390 pernoctacions turístiques en els establiments de la província.

En el cas dels viatges per l’interior, per 50 euros les persones majors es beneficien d’un viatge durant tres dies i dues nits en dies laborables, inclosa l’estada en hotels de localitats de l’interior en règim de mitja pensió i visites a diferents municipis on es realitzen esmorzars. Començaran el pròxim 1 de març i es mantindran fins al 13 de juliol beneficiant a un total de 2.773 persones majors de la província que generaran 5.546 pernoctacions en els establiments turístics de l’interior.