Tirig Pregó

-Aquest dissabte, 20 de febrer, hi ha programada una reunió
-L’Ajuntament considera el ‘Pregó’ un bon aparador per al turisme provincial

Els veïns i veïnes de Tírig tornaran enguany a desfilar pels carrers de Castelló en el ‘Pregó’ de les festes de la Magdalena. La Rondalla Tirijana repeteix experiència després de les bones sensacions percebudes l’any passat en el que el grup va mostrar al públic de la província la música, la cultura, les pintures i les tradicions del municipi. Aquest dissabte a les 17:30h s’ha programat una reunió en el local de la Rondalla.

Aquesta vegada, el Pregó se celebrarà el dia 27 de febrer i l’ajuntament de Tírig ha animat a tots els interessats a participar d’aquesta cita. No és necessari formar part de la rondalla, l’acte està obert a tots els veïns i veïnes de la localitat que vulguen participar en la desfilada vestits de “llauradors”. Els assistents s’encarregaran de repartir fullets informatius sobre la varietat cultural i gastronòmica de Tírig i també dolços típics de la localitat.

L’ajuntament posarà a la disposició dels veïns participants dues habitacions d’hotel perquè puguen canviar-se de roba o deixar les seues pertinences durant la desfilada. També estarà disponible la furgoneta del consistori per a poder carregar i descarregar qualsevol material.