Segona Regional: L’equip amateur del Vilafranca s’estrena amb derrota a casa davant el Moró

503

-Xavier Tena Vidal-

Derrota 1-4 en l’estrena del Amateur a la temporada 2014-2015 en el Serrito davant el Moró per 1-4 en la vesprada del dissabte 20 de setembre.

Alineació: Adrian Vicente, Adrian Fabregat, Hector, Alejandro, Fermin, Andreu, Victor Prades, Christian, Edo, Adrian Andres i Pablo Andres.

També van jugar Cesar, Pau Pitarch, Jordi Sales i Vidal.

Primera part bastant equilibrada en la qual el Vilafranca va poder avançar-se amb un llançament lejando de Victor Prades que anava al travesser.

Al minut 36 Alejandro en intentar aclarir un centre ras marcava en pròpia porta el 0-1.

Després del descans, els vilafranquins van sortir amb ganes i Edo marcava el 1-1 al 52 Però 2 minuts més tard, penal a favor de Moró protestat per la defensa local i arribava el 1-2. Al 56 greu error de la defensa en el marcatge d’una falta lateral i els visitants es posaven 1-3. L’expulsió d’Adrian Fabregat al 58 encara posava les coses més difícils i el Moró marcava el 1-4 en el minut 64 amb un llançament des del centre del camp.

El proper dissabte 27 de nou partit al Serrito a les 16’30 hores davant el Benlloch.