Tercera regional juvenil: Gran partit del C.F. Vilafranca amb un resultat que va ser curt davant l’Olímpic Castelló

624
El CF Vilafranca va jugar un dels seus millors partits de la temporada en derrotar per 1-0 a l’Olímpic Castelló al Serrito el dissabte 7 de febrer. Alineació: Enric Dols, Mateu, Pau, Victor Garcia, Moha, Sergi, Ivan Troncho, Enric Dols, Ivan Monfort, Youness i Miguel. També van participar Victor Monfort i Eric.
Gols: 1-0 Youness (33)

Els vilafranquins es mesuraven amb el segon classificat amb les baixes importants de Bruno i Victor Pardo. Després d’uns minuts inicials de tempteig, els locals es farien amb el control del partit i al minut 33 Youness aprofitava una bona assistència de Miguel per marcar l’1-0. En el tram final d’aquesta primera part, els locals van poder marcar més gols amb ocasions per Ivan Troncho i Youness. Després del descans els castellonencs van eixir decidits a buscar el gol de l’empat i Enric Dols va salvar al 55 el 1-1 amb el peu. Amb el pas dels minuts, els visitants van deixar espais en defensa i els de Sergio Porcar van tenir nombroses ocasions per sentenciar el partit com una rematada de cap al travesser d’Ivan Monfort i tirs creuats d’Enric Beltran, Youness o Miquel. Ja al descompte, l’Olimpic va poder empatar però el davanter va enviar alt davant l’eixida del porter Enric. El proper dissabte 14 de febrer, partit a Atzeneta a les 15’45.