Segona Regional: El Vilafranca amateur va perdre 0-2 davant el Peníscola

623
Derrota del Amateur del CF Vilafranca per 0-2 davant el Peníscola el diumenge 1 de febrer. Alineació: Vidal, Alejandro, Hector Tena, Javi, Nicolas, Andreu, Cèsar, Edo, Christian, Pablo Tena i Adrian Andres. També van jugar Pablo Andrés, Jordi Beltran i Pablo Pitarch.

Gols: 0-1 (27), 0-2 (69)
Primera part bastant igualada amb ocasions de gol per als dos equips. Edo va veure com un jugador despejava el seu xut baix pals i Cesar també va poder marcar. El 0-1 va arribar al 29 amb un llançament de falta lateral, Vidal tocava la pilota que anava al pal i l’àrbitre donava gol, polèmic perquè Vidal va dir que la pilota no havia entrat. També hi va haver un penal no assenyalat a l’àrea visitant per mans que semblaven clares. A la segona part, els vilafranquins van apretar bastant però sense efectivitat cara a porta. amb ocasions clares de Cesar, Edo, Pablo Andrés i Christian que va enviar una pilota al pal. Al 69 el Peníscola va marcar el 0-2 en un contraatac. El proper partit serà a Vall d’Alba el diumenge 8 de febrer a les 16 hores.