Segona Regional: El Vilafranca acaba la temporada amb una derrota davant Vall d’Alba

518
Club de Futbol Vilafranca

El CF Vilafranca va tancar la temporada 2013-2014 amb derrota per 0-1 davant la Vall el diumenge 11 de maig. Alineació: Vidal, Bruno, Hector, Popular, Hector Artola, Sants, Andreu, Christian, Cesar, Adrian Andres, Roman

També van jugar Edo, Alberto, Cesar i Adrian Fabregat. La Vall d’Alba va sortir molt fort en els 10 primers minuts ia punt va estar de posar-se per davant en el marcador. Després el Vilafranca tindria bones oportunitats per marcar amb ocasions de Hector o Roman. En una acció de contraatac la Vall d’Alba s’avançava en el marcador. D’aquí al descans, més oportunitats per als vilafranquins amb ocasions de Roman, Jesus Pitarch i Popu. La segona meitat va ser bastant dolenta, amb menys ocasions per als locals encara van tenir alguna per empatar. Als últims minuts Vidal amb una gran intervenció va evitar el 0-2.