MUJERES EMPRESARIAS_2

– Empresàries de l’àmbit rural es reuniran a Morella en una trobada que ha despertat interès fins i tot a Amèrica

La Diputació de Castelló i la Cooperativa Hort del Manyano retransmetran en directe via online les conferències i debats programats amb motiu de la I Escola de la Tardor ‘La Economía Verde y Nueva Ruralidad en Clave de Género’ que han programat per als dies 9 i 10 de novembre a Morella en desbordar-se la demanda i arribar sol·licituds fins i tot d’Amèrica. A través de dues intenses jornades de conferències, taules redones i activitats obertes al debat, el Govern Provincial recolza aquesta trobada que reunirà a dones emprenedores de l’àmbit rural de diferents punts d’Espanya per a fomentar l’arribada de més dones de l’interior al món empresarial i perquè milloren les seues oportunitats de creixement.

Cal assenyalar que bona part de l’atractiu d’aquesta trobada és el seu programa plural, amb presència de dones professionals de sectors i activitats tan diverses com l’agricultura i la ramaderia fins a l’arquitectura, la hotelería i el sector serveis o les treballadores socials. A més, al marge de les ponents, s’ha aconseguit una important implicació del teixit empresarial i d’emprenedores de l’interior de la nostra província en aquesta iniciativa perquè siga el més profitosa possible per a totes les participants.

Destaca la ponència de Neus Albertos Meri, treballadora social i premi Isabel Ferrer 2017, també la trobada amb Marisa Soleto Àvila, llicenciada en Dret i directora de la Fundación Mujeres. Sobre la taula, temes tan interessants com ‘La realidad de las mujeres ante las nuevas ruralidades y el empleo’, i xarrades i col·loquis com el que es refereix a la ramaderia i l’agricultura ‘experiencias y testimonios de mujeres desde una perspectiva de nueva ruralidad en clave de género’.