Punt molt treballat del Vilafranca davant el Salsadella tot i jugar 75 minuts amb 10

618

Vilafranca i la Salzadella van empatar a 1 al Serrito el diumenge 4 de desembre.

Alineació: Adrian Vicente, Nicolas, Bruno, Javi Nadal, Pablo Pitarch, Andreu, Ivan, Javi Prades, Edo, Adrian Andres i Pablo Andrés.

També va jugar Javi Fortanet.

Gols: 0-1 (20), 1-1 Javi Fortanet (80)

A la primera part Javi Nadal va ser expulsat per tallar amb la mà un avanç local, que no era ocasió manifesta de gol. Al 20 arribava el 0-1 amb el rematador més de 2 metres en fora de joc. Els vilafranquins es van anar reposant poc a poc davant tantes adversitats. El Salsadella va enviar una pilota al pal.

La segona meitat va ser de total superioritat del Vilafranca, que va poder golejar al seu rival, amb 1 pilota al pal de l’Andreu. Javi Fortanet va marcar el 1-1 al 80. Després Edo va enviar una pilota al travesser i Javi Prades es va trobar amb una gran aturada del porter visitant. El Salzadella només va tenir una aproximació, en una contra rematada que va anar al pal a 5 per al final.

El proper diumenge 11 de desembre, partit de rivalitat a Benassal, a les 15’30h.