Primera victòria del Vilafranca Futbol Sala Femení davant Albocàsser

703
-Xavier Tena Vidal-
El Femení Futbol Sala va aconseguir la seva primera victòria oficial de la història després de derrotar per 2-0 a l’Albocasser al Poliesportiu el dissabte 18 d’octubre. Van participar Patricia, Maria, Itziar, Virginia, Alicia, Angela, Andrea Prades, Marina, Joana, Jenny, Rebeca i Miriam. A la primera meitat, la gran actuació de Patricia a la porteria va evitar que les visitants marxaren amb avantatge al descans. Itziar que va enviar una pilota al pal va tenir l’ocasió més clara per a les vilafranquines. A la segona meitat, les d’Emilio Molina van estar millor situades al camp i els gols en els minuts 25 i 27 obra d’Angela i Alicia certificaven la primera victòria a la Lliga. En els últims minuts Itziar amb una pilota al pal i Alícia van estar a punt d’ampliar l’avantatge en el marcador. El públic que gairebé va omplir el Poliesportiu Municipal va gaudir molt i va acomiadar a les jugadores amb una gran ovació. El proper partit serà a Figueroles, possiblement el diumenge per la vesprada.