Primera victòria del Femení Futbol Sala Vilafranca després de superar L’Alcora (3-2)

935

DiaDia

El Femení Futbol Sala Vilafranca aconseguia la seua primera victòria de la temporada després d’imposar-se per 3-2 davant l’Alcora el diumenge 11 de novembre.

Van participar Marta, Itziar, Rebeca, Laura Ponz, Alicia, Andrea Sales, Maria i Laura Tena.

Les vilafranquines es van avançar al marcador al minut 15 amb gol de Laura Ponz. 10 minuts abans, Marta aturava un penal.

A la segona part, les visitants igualaven el marcador al minut 23. Andrea Sales feia el 2-1 al minut 29, pero L’Alcora tornava a empatar al minut 34. Finalment, Laura Ponz amb un llançament de doble penal anotava el 3-2 definitiu per a les jugadores de Miguel Puerto, Laura Seguro i Jose Vidal.

El proper partit serà al Poliesportiu del Cabanyal de València davant el Santa Ana en data i hora per determinar.