Primera derrota de la temporada del Femení Futbol Sala Vilafranca com a local (3-6)

685
Semifinals de futbol sala

DiaDia

El Femení Futbol Sala Vilafranca va perdre 3-6 davant el Santa Ana al Poliesportiu el dissabte 18 de novembre, primera derrota a casa en el que portem de temporada.

Van participar Lucia, Sara, Andrea Prades, Itziar, Rebeca, Ana, Andrea Sales i Raquel.

Les vilafranquines es van avançar al marcador amnb gol d’itziar al minut 2, pero el conjunt valencià, un dels favorits a guanyar la llliga, deixava el partit quasi sentenciat al descans, 1-3.

A la segona part, 2 gols visitants van situar l’1-5 al marcador, Andrea Sales i Rebeca van situar el 3-5, pero el Santa Ana encara va tornar a marcar.

El proper dissabte 25 a les 19’45, les de Juanan Garcia i Diego Gargallo jugaran a la pista del Gilet.