Positiu inici de lliga del CF Vilafranca davant el Tírig (3-1)

779

DiaDia

El CF Vilafranca va iniciar la lliga 2017-2018 al grup 1 de Segona Regional el passat diumenge 17 de setembre amb victòria per 3-1 davant el Tírig.

D’inici van jugar Mihai, Alejandro, Hector, Andreu, Jorge, Ivan, Pablo Pitarch, Bruno, Nicolas, Edo i Adrian Gil.

També van jugar Gabi, Borja, Pau Roda i Ximo.

Els vilafranquins després d’un inici de partit un poc dubitatiu van anar millorant amb el pas dels minuts. Mihai amb una gran intervenció amb el peu va evitar el 0-1 i a la jugada següent Edo de xilena feia l’1-0 al minut 15 de joc. 5 minuts després Nicolàs marcava el 2-0. Abans del descans, Andreu rematava de cap al pal.

A la segona part, el Vilafranca va tindre alguna oportunitat per fer el 3-0, pero el Tírig va fer el 2-1 al minut 73. Els vilafranquins es van defensar amb ordre i arribarien accions de perill al contraatac. El porter visitant va parar un mà a mà a Edo. Al minut 87, Borja amb una gran jugada personal portava la tranquilitat al Serrito marcant el definitiu 3-1.

Aquest diumenge 24 de setembre, els de Paco Abellán i Alex Tena jugaran a Càlig a les 17h.