Nova plataforma d'experiències turístiques de la Comunitat

L’Agència Valenciana del Turisme (AVT) està treballant en el desenvolupament i llançament d’una nova plataforma d’experiències turístiques de la Comunitat Valenciana. Es tracta d’un sistema multidispositiu que difondrà i promocionarà les propostes d’experiències vinculades al producte turístic, impulsat pel programa de #CreaTurisme de l’AVT.

Els productes que es volen impulsar des de la Generalitat són Mediterráneo activo y deportivo, – turisme d’aventura, el nàutic, el submarinisme, BTT, cicloturisme, senderisme i turisme eqüestre-; Mediterráneo de Turismo Natural y Rural-agroturisme, el ‘birdwatching’, els parcs naturals, el ecoturisme, el oleoturisme i el enoturisme-, i Mediterráneo Cultural, Itinerarios, Rutas y Redes Culturales -Ruta de la Seda, Ruta del Grial, Territori Borgia, Camins de Dinosaures, Xarxa de Centres d’Art Contemporani i la Ruta Modernista-.

Aquesta nova plataforma es presentarà en la pròxima edició de Fitur juntament amb els nous catàlegs que està editant l’AVT sobre Mediterráneo Activo, Mediterráneo Rural i Mediterráneo Cultural i Mediterráneo Gastronómico.