Visita Moliner Tírig (3)

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha visitat Tírig per informar als veïns sobre dues importants actuacions que durà a terme la Diputació de Castelló al municipi.

Nou dipòsit

La Diputació ja ha licitat per 140.000 euros la construcció d’un nou dipòsit d’aigua de 1.000 metres cúbics. D’aquesta manera es garantirà el proveïment per al nucli urbà de la localitat i també per a les explotacions agropecuàries del terme.

Cementeri, carretera i carril bici

D’altra banda, la Diputació destinarà 754.000 euros a ampliar la carretera d’accés a la localitat de Les Coves de Vinromà, i fins al Museu de la Valltorta. Aquesta ampliació permetrà construir un nou carril bici que unirà el poble amb el museu de pintures rupestres. Així mateix, també es construiran nous nínxols en el cementeri municipal.

20 anys de Patrimoni Mundial de la Humanitat

A més, amb motiu del vintè aniversari de la declaració de les Pintures Rupestres com a Patrimoni de la Humanitat, se celebrarà un esdeveniment commemoratiu a Tírig. Aquest tindrà característiques semblants al que es va celebrar la passada primavera al municipi.