Nodrida representació vilafranquina a la cursa Ultra Pirineu 2014

691
Vilafranquins a la Ultra Pirineu, foto de Shed Marks

-Xavier Tena Vidal-

Jose Ramon Falcó, Jaime Casanova, Josep Sancho, Javi Ripollés, Fermin Monfort, Carlos Fuertes, Israel Mateu i Dimas Pitarch es van desplaçar fins a la localitat barcelonina de Bagà per participar a l’Ultra Pirineu 2014.

Allí Dimas va participar a la Marató de 42 kms pel Parc Natural del Cadí, acabant a la setzena posició amb 5h 17m 17 segons. La resta de corredors vilafranquins competia al mateix paratge del Cadí en una dura i exigent prova de 103 kms de recorregut i un desnivell acumulat de 12617m, amb un desnivell positiu de 6324m. Jaime, Jose Ramon i Josep van fer un temps de 21h 55m 17s acabant al voltant de la posició 400. Fermin, Carlos, Israel i Javi van fer un temps de 27h 4m 42s acabant al voltant de la posició 590. Van acabar aquesta Ultramarató 601 corredors dels 877 que van eixir.