Morella serà secció de l'EOI – el Maestrat
Morella serà secció de l'EOI – el Maestrat

Tras la reunió mantinguda pel conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, el secretari autonòmic d’Educació i Investigació, Miquel Soler, i el director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, s’ ha presentat el nou mapa d’escoles oficials d’idiomes. En ell, s’inclou una nova seu a la província, en Vinaròs, de la qual formarà part Morella com a secció.


Marzà ha explicat que “hem ampliat i reestructurat la xarxa d’escoles oficials d’idiomes seguint criteris poblacionals i d’impacte socioeconòmic, coherents amb les necessitats de cada part del nostre territori, comarca a comarca”, i ha afegit que, «per tant, ampliem l’oferta de places i apropem l’ensenyament d’idiomes a la ciutadania».

El nou mapa comprén la creació de set noves escoles oficials d’idiomes. Algunes d’elles eren seccions i altres són de nova creació.

A Castelló, a l’EOI existent a Castelló, se suma ara una altra seu autònoma a Vinaròs, denominada EOI-el Maestrat i una més a Vila-real denominada EOI-la Plana Baixa. Cal assenyalar que Morella entrarà a formar part de la EOI-el Maestrat en forma de secció.

Amb aquestes ampliacions, han anunciat que augmentaran el número de docents, cursos y places.