Recollida de roba a Morella
Recollida de roba a Morella
Recollida de roba a Morella

-Nota de premsa-

Els veïns i veïnes de Morella han tornat a respondre a la crida de la donació de roba i han col·laborat amb l’aportació d’uns 1500 quilos. La regidora de solidaritat, Malú Blasco, ha agraït “la solidaritat dels veïns i veïnes de Morella, que sempre la demostren quan es fa una crida i , per això , les recollides de roba, aliments o taps solen ser un èxit”. A més, cal recordar que aquesta darrera setmana s’han organitzat algunes activitats solidàries, que tindran continuïtat durant la resta de l’any.

La roba de la recollida que s’ha organitzat en el marc de les Jornades de la Solidaritat s’entregarà a les ONG Tots Units de Vila-real j a Càritas de Tortosa. Allà, són les pròpies organitzacions les que separen el gènere, el diferencien per talles i el distribueixen.

La recollida de la roba és sempre una de les activitats importants d’aquestes jornades. A més d’aquesta activitat, enguany s’ha organitzat un cinefòrum a la Casa Ciurana, al voltant de la pel·lícula “Rebelde”, dirigida per Kim Nguyen. També, el cooperant Miguel Pelayo Medina Candel va realitzar una xerrada sobre el projecte “Expedicions mèdiques Youcan Yole”, que està duen a terme a Etiòpia. I, ja s’ha anunciat que durant tot l’any s’organitzaran més activitats solidàries.

La regidora Malú Blasco afirma que “és important sensibilitzar els veïns i veïnes de la importància de la solidaritat amb els més desfavorits”. També recordava que el consistori ha tornat a aprovar l’aportació del 0,7% del pressupost municipal a ajudes amb projectes de cooperació amb el Tercer Món.