El ple ordinari de novembre de Morella ratificarà aquesta vesprada el conveni de l’Àrea de Regeneració i Renovació Urbana (ARRU) pel qual s’otorguen unes ajudes que giren al voltant dels 400.000 euros. Aquest, es tracta d’un programa conjunt del Ministeri de Foment i la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori pel que es donarà un impuls a la reurbanització del municipi amb ajudes per a la rehabilitació completa d’habitatges o de nova edificació.

L’alcalde, Rhamsés Ripollés, ha assenyalat que l’Oficina d’Obres ja està informant aquelles persones i projectes interessats que puguen optar les ajudes de l’ARRU. Durant les pròximes setmanes l’Ajuntament de Morella realitzarà i publicarà les bases per a les persones o els projectes interessats en rebre les ajudes.

Dins del pla també es preveuen millores de reurbanització que comet l’ajuntament, com és el cas del carrer Verge del Roser i altres del 2018 que suposen una inversió aproximada de 200.000 euros. Les previsions diuen que amb l’ARRU es beneficiaran al voltant de 14 projectes de rehabilitació i no habitatge executats el 2017 i el 2018.