Oktober Bands

– Compta amb la participació de sis bandes municipals que realitzaran diferents activitats obertes al públic

– Durant la nit hi ha organitzada una festa i ball amb Triband i discomòbil amb entrada gratuïta

Morella acull la XXIV Trobada de Bandes de Música Els Ports-Alt Maestrat el dissabte 7 d’octubre, la qual es va presentar el dilluns. Aquest encontre sota el nom Oktober Bands compta amb la Banda de Música Santa Quitèria de Tírig, la Unió Musical de Vilafranca, l’Associació Musical Santa Cecília d’Albocàsser, la Unió Musical Catinenca de Catí, la Societat Musical Cinctorrana de Cinctorres i l’Associació Musical Mestre Candel de Morella. Un total de sis bandes que realitzaran diferents activitats per a que tots i totes gaudisquen de la música.

La presentació va comptar amb l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, la regidora de Cultura, Rocío Querol, i el President de l’Associació Musical Mestre Candel de Morella, Andrés Felius. Aquestos van transmetre l’agenda d’activitats per al dissabte i van convidar a tots i totes a participar.

Rocío Querol, regidora de Cultura de Morella, va assenyalar que “es tracta d’una jornada de germanor entre les bandes de les comarques de l’Alt Maestrat i Els Ports on tot el món pot participar i gaudir de les activitats del 7 d’octubre”. L’edil va comentar que “la trobada es realitza cada any a un dels pobles participants i enguany és a Morella on venen un total de sis agrupacions musicals”. El President de l’Associació Musical Mestre Candel, Andrés Felius, va voler “animar a tots i totes a participar i gaudir de la música de les bandes”.

Agenda de la XXIV Trobada de Bandes Els Ports-Alt Maestrat

Morella celebra aquesta trobada de bandes amb diferents actes i activitats durant el dissabte 7 d’octubre. Així, a les 17.00 hores es rebrà a les autoritats i les bandes participants al Pla dels Estudis. A les 17.30 hores, cercavila fins a l’Espai Firal pels principals carrers de Morella. A partir de les 18.00 hores, concerts de les bandes a l’Espai Firal. A les 21.00 hores, sopar de germanor a l’Espai Firal i en acabar, a les 23.00 hores, ball popular i discomòbil amb entrada gratuïta.