Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-El termini per a presentar les fotografies és fins el 31 de maig amb un màxim de dues per participant
-Un jurat de fotògrafs professionals elegirà les millors que es difondran per a promocionar Morella

Morella organitza el II Concurs de Fotografia amb imatges de la ciutat. Els participants poden enviar les seues fotos fins al 31 de maig amb un màxim de dues cadascun. El primer premi consisteix en un cap de setmana a una casa rural de Cases de Morella i el segon en un Regala Morella valorat en 100 euros. D’aquesta manera, el concurs és una acció per a promocionar la ciutat i mostrar tots els racons que ofereix Morella.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “és la segona volta que fem aquest concurs. L’any passat va tindre molta acceptació i van arribar una gran quantitat de fotos que esperem es repeteixi este any”. A més, l’edil ha comentat que “organitzar un concurs és una forma diferent de promocionar Morella, ja que les imatges mostren altres llocs i racons diferents de la ciutat que no estem tant acostumats a veure”.

Els participants han d’enviar les imatges al correu premsa@morella.net fins al 31 de maig. Les fotos han de tindre un pes mínim d’un megabyte i les imatges guanyadores s’utilitzaran en campanyes de promoció de Morella junt a la firma de l’autor. Una volta acabat el termini de presentació de les fotografies es publicarà el nom dels guanyadors a www.morella.net i www.morellaturistica.com a més dels seus comptes a les xarxes socials.