Rodatge Vídeo Mundial Morella
Rodatge Vídeo Mundial Morella

La localitat de Morella s’ha convertit avui en un gran escenari per al rodatge del vídeo promocional que una empresa multinacional prepara per al Mundial de Futbol de Brasil. Més de 300 veïns i veïnes han participat en el mateix, vivint un dia de gran festa, ambient i colorit. El vídeo s’estrenarà en les properes setmanes.

A la localitat hi havia una gran expectació davant el rodatge d’aquest vídeo, que s’ha plasmat en la gran quantitat de participants que han acudit avui a algun dels punts de trobada anunciats. En aquesta jornada, s’ha rodat en llocs típics de la ciutat, com la plaça de la Basílica Arxiprestal, la Plaça de Bous, el Pla d’Estudis o el carrer Blasco d’Alagó. A més, l’equip de rodatge va arribar ahir a la vesprada a Morella i va filmar diferents vistes exteriors de la ciutat o el Convent de Sant Francesc. Així, el vídeo mostrarà llocs d’una gran importància cultural i turística de Morella en un gran aparador, com serà la pàgina web d’aquesta coneguda marca. D’aquesta manera, milions de persones podran veure aquest documental emotiu i conèixer aquesta localitat.

El rodatge ha estat molt divertit i ha combinat alguns elements típics de Morella  amb altres més característics de la zona del Mediterrani i del país. Així, els assistents han pogut degustar una paella monumental que els restauradors locals han elaborat en el mateix Pla d’Estudis. El vídeo mostra que la selecció espanyola de futbol ha tornat a arribar a la final del Mundial de Futbol i que una veïna de la localitat, establerta a Barcelona, torna a la ciutat dels Ports per viure l’últim partit de la competició. I en arribar, es troba amb un dia de gran festa popular.