Morella encendrà la il·luminació de Nadal amb una gran festa l'1 de desembre
Morella encendrà la il·luminació de Nadal amb una gran festa l'1 de desembre

Morella es prepara per a rebre el Nadal i el divendres, 1 de desembre, engegarà l’enllumenat de Nadal amb una gran festa. D’aquesta manera, la batucada Perkutada de Morella iniciarà la cercavila a Sant Miquel a les 20.15 hores i recorrerà els principals carrers de la ciutat a mesura que s’engeguen les llums nadalenques. Així, Morella gaudirà d’una vesprada festiva, la qual acabarà a la plaça Colom amb un sopar solidari on els fons recaptats aniran al Consell de la Solidaritat.

L’any 2015 Morella va ser escollit com a Pueblo Bueno y Bello de la campanya publicitària de Ferrero Rocher per al Nadal. La marca de bombons va instal·lar l’enllumenat i va tindre un gran impacte en els mitjans de comunicació, la qual cosa va provocar que molts i moltes visitants s’aproparen a la ciutat per a gaudir d’aquestes tradicionals llums. Així va nàixer aquesta festa que l’any passat també va reunir molta gent des de Sant Miquel, fins a la plaça Colom.

El regidor de Turisme, Jorge García, ha assenyalat que “cada any canvia el disseny i la distribució de les llums, així com s’afegeixen i s’incorporen més elements per a celebrar les tradicionals festes de Nadal amb un enllumenat especial”.