Firma del conveni entre Aigües de Morella i l'ajuntament de Morella
Firma del conveni entre Aigües de Morella i l'ajuntament de Morella

-Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella- Morella comença a instal·lar els nous comptadors d’aigua, els comptadors intel·ligents. Dins del mes de maig comença la instal·lació i es preveu que estiguen a totes les vivendes de la localitat per a la tardor. Així, el procés comença per les pedanies i la última part serà a la pròpia ciutat de Morella, tal i com han acordat avui els representants municipals i l’empresa gestora del servei.

Rhamsés ha comentat que “és una inversió important que comporta beneficis per als usuaris, ja que els nous comptadors intel·ligents tenen la última tecnologia per a enregistrar més dades i, així, evitar fuites d’aigua o implementar serveis d’alarma per a gent que viu soles, sobre tot gent gran”. L’alcalde de Morella també ha comentat que “la instal·lació d’aquestos comença per les pedanies i, finalment, es posaran a Morella”.

Així mateix, l’ajuntament obrirà una oferta de treball per a la instal·lació dels nous comptadors. Aquesta pretén reforçar l’actual plantilla i que puguin estar operatius al més prompte possible i causar les menors molèsties als veïns i veïnes de Morella. A més, avisaran a cada vivenda de la data de la instal·lació durant els propers dies.

D’altra banda, la mateixa reunió de treball que s’ha mantingut avui entre Aigües de Morella i l’ajuntament també ha tractat sobre la posada en marxa de les noves oficines de servei i atenció al ciutadà.

Aquestes estaran ubicades al carrer la Font, al complex del Tint, de manera que seran modernes i amb la última tecnologia, per a oferir un servei complet als morellans i morellanes. Una volta establerta la firma, començaran les obres per a condicionar el local nou, el qual, fins ara no ha tingut ús.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “este canvi d’ubicació respon a diferents raons per oferir el millor servei”. Així, al finalitzar les obres del local al “nou emplaçament serà més accessible a tots i totes, ja que, fins ara estava situat a les  presons de l’ajuntament, un lloc amb problemes d’accessibilitat” ha comentat l’edil.

Per últim, estan treballant en la nova web d’Aigües de Morella que permetrà un accés més fàcil a la informació del consum i complementarà el servei dels comptadors, així com en una exposició sobre l’aigua a Morella que s’ubicarà a la Torre de la Font.