WhatsApp Vilafranca

L’empresa vilafranquina Milian Electrodomèstics ha posat en marxa un servei de missatgeria instantània a través de l’aplicació WhatsApp per informar els seus clients de les ofertes i serveis que ofereix.

Les aplicacions de missatgeria instantània han canviat la manera en com ens relacionem amb les persones del nostre entorn. Set de cada deu ciutadans amb mòbil, segons l’últim baròmetre del CIS, fan servir aquestes apps habitualment i d’entre totes les aplicacions de missatgeria instantània, WhatsApp és, a dia d’avui, la reina absoluta.

És tal la quota de penetració d’aquest client de xat entre la ciutadania que cada dia s’envien, arreu del món, ni més ni menys que 55.000 milions de missatges. Amb aquestes xifres damunt de la taula no és d’estranyar que moltes empreses ja posen, des de fa temps, a disposició des seus clients xats i grups de WhatsApp.

Una praxis, inesperada per WhatsApp, que ha propiciat la seua utilització en petites i mitjanes empreses que troben en l’aplicació una manera molt eficient d’arribar als seus clients.

Milian Electrodomèstics és la primera empresa vilafranquina que compta amb aquest servei. Per beneficiar-se, tots els interessats han de donar-se d’alta al servei enviant un WhatsApp al número 643618007 amb la paraula ALTA + nom i cognoms + DNI. A més, és important que s’enregistre el número de telèfon a l’agenda de contactes per poder rebre els missatges correctament.

Quins beneficis aporta la inscripció al servei?

Tots aquells que se subscriguen podran rebre mensualment el catàleg d’ofertes que l’empresa llença mensualment. Gaudiran de les ofertes exclusives que es difondran únicament per als usuaris del servei. A més, podran estar al dia de les darreres novetats del mercat (nous productes, noves tecnologies, consells sobre eficiència energètica, disminució de consums, etc).

Cal tenir en compte que les dades que l’usuari dóna per inscriure’s al servei només seran utilitzades per a aquesta finalitat. En cap moment l’empresa farà servir aquestes dades per difondre-les a terceres persones o empreses alienes d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD). D’altra banda, en qualsevol moment es pot sol·licitar la baixa del servei realitzant el procediment invers: BAIXA + nom i cognoms + DNI.