Michel i Pedro i Degollats guanyen els Campionats de Frontenis i Futbol Sala de les Festes 2018 de Vilafranca

824

DiaDia

La vesprada del primer dia de les Festes 2018 de Vilafranca ha estat marcada per les finals dels campionats esportius.

Al Frontó Municipal es disputava la final del Campionat de Frontenis entre Pedro i Michel i Luis i Jordi.

Tots 4, membres del Club Frontenis Vilafranca han oferit una final de molt de nivell que ha fet disfrutar al públic que omplia les graderies. Finalment, Pedro i Michel s’han imposat per 22-14.

Després, l’activitat s’ha traslladat al Poliesportiu Municipal, per vore la final del Campionat de Futbol Sala.

Drink Team i Degollats han protagonitzat una final molt intensa que s’ha decidit a pocs minuts del final, amb victòria de Degollats per 2-1. Edo ha avançat Degollats i amb 1-0 s’ha arribat al temps de descans. A la segona part, Drink Team ha nivellat el marcador amb gol de Nicolas. Jesus Pitarch ha fet el gol de la victòria per a Degollats.

Bruno Querol rebia el premi al màxim golejador del campionat.

Les 2 finals han estat ambientades per la música de la Xaranga Curtsdoit de Betxí.