Mas de Ferré i Los Niños del Bergantes, finalistes del campionat de futbol sala Festes Vilafranca 2014

689

Mas de Ferré i Los Niños del Bergantes lluitaran pel titol de campions del Campionat Futbol Sala Festes 2014 de Vilafranca el divendres 8 d’agost. A les semifinals jugades el divendres 18 per la nit, Mas de Ferré derrotava a Balonpai a la tanda de penals. Balonpai va anar guanyant durant molts minuts, pero a l’últim minut del temps reglamentari, els de Morella marcarien 2 gols i forçarien una pròrroga que va acabar sense gols. Mas de Ferré marcava tots els llançaments, fallant-ne un el seu rival.

Acte seguit, Cantavieja i Los Niños del Bergantes repetien la final del 2013. Els morellans van arribar amb ventaja d’1-0 al descans. Només començar la segona part es posaven 2-0, pero Cantavieja en una gran reacció, igualaria el partit en només 4 minuts. Los Niños del Bergantes van tornar a avançar-se i després amb 2 gols més certicaven el seu pas a la final, tot i que Cantavieja encara marcaria a falta de 20 segons per al final, el marcador final va ser Los Niños del Bergantes 5 Cantavieja 3.