Mal partit del Juvenil del Vilafranca i clara derrota davant el Vinaròs ETS (0-3)

577

El Juvenil del Vilafranca va veure trencada la seua bona ratxa de resultats, després de perdre 0-3 davant el Vinaròs ETS al Serrito el diumenge 12 de febrer.

Alineació: Adrian Monfort, Marc, Jesus, Manel, Eric, Pau, Carlos, Borja, Mateu, Youness i Enric.

També van jugar Gabi, Ferran i Victor.

Gols: 0-1 (38), 0-2 (43), 0-3 (55)

Partit bastant igualat a la primera meitat amb poques ocasions de gol, els vinarossencs es van avançar de penal al minut 38 i al 43 marcaven el 0-2.

Als pocs minuts de la represa, arribaria el 0-3 definitiu, la resta de partit quasi va sobrar, amb poques arribades a les àrees i moltes perdudes de pilota per part de tots dos equips.

El proper partit serà un derby comarcal davant Renomar Els Ports a la Fàbrica Giner de Morella, en dia i hora per determinar.