cartel-oktoberfest

– Aquesta festa d’origen germànic s’ha convertit en una cita marcada al calendari festiu morellà

– La presentació del llibre “Las pinturas rupestres y el papel de la mujer en la prehistoria” i el cine completen l’agenda de Morella

Morella ha preparat una completa agenda per al cap de setmana del pont del Pilar. D’aquesta manera, activitats culturals i festives emplenen aquestos dies per a que tots els públics gaudeixin de Morella. L’Oktoberfest destaca entre les activitats del dissabte, 14 d’octubre, pel seu caràcter festiu amb l’actuació de La Mala Vida a l’Espai Firal. Aquesta festa s’ha convertit en una cita molt important al calendari festiu de Morella que porta diverses edicions en aquesta època de l’any a la ciutat.

A més, durant aquestos dies també es realitza la presentació del llibre “Las pinturas rupestres y el papel de la mujer en la prehistoria” es projecta la pel·lícula “El guardián invisible” el dijous i el diumenge.

La regidora de Cultura i Festes, Rocío Querol, ha destacat que “durant aquestos dies hi ha diferents activitats per a que tothom puga participar i gaudir del pont a Morella”. D’aquesta manera, ha comentat que “l’Oktoberfest és una cita que ha arrelat al calendari festiu Morella i ja fa uns quants anys que es realitza de manera ininterrompuda”. L’edil també ha comentat que “durant els dies festius d’octubre ha començat el cine a la ciutat i el dijous, 12 d’octubre, i el diumenge 15, es projectarà la pel·lícula El guardián invisible al Teatre Municipal de Morella”. Així, Rocío ha aprofitat per “convidar a tothom a visitar Morella i participar d’aquestes activitats culturals i festives que s’ofereixen durant el pont del Pilar”.

Agenda del cap de setmana

El dijous, 12 d’octubre, Morella ofereix la primera sessió de la pel·lícula “El guardián invisible” al Teatre Municipal a les 22.30 hores. Aquesta es projecta, també, el diumenge 15 d’octubre a les 19.00 hores. D’altra Banda, el dissabte Morella presenta el llibre “Las pinturas rupestres y el papel de la mujer en la prehistoria” de Pilar Bellés a la Sala del Justícia de l’ajuntament de Morella a les 19.30 hores.