EUROPE DIRECT_2

Amb la intenció de facilitar l’accés a les ajudes dels fons europeus a empreses, ajuntaments, fundacions, universitats i altres entitats de la província, la Diputació de Castelló ha creat l’Observatori Europeu de Finançament. Es tracta d’un buscador que permet seleccionar, filtrar i reunir tots els fons europeus de financiació de forma personalitzada. La iniciativa, creada des de Partenalia, es va presentar dins de la Jornada ‘Castelló Província Europea: Eines i Casos d’Èxit’. Funciona 24 hores al dia de forma senzilla, intuïtiva i inclou assessorament expert.

És necessària una subscripció gratuïta per aportar les característiques tècniques, econòmiques i de personal que delimitaran la cerca. Així es rebran notificacions i alertes de les convocatòries més ajustades als interessos. Desenvolupament rural, empreniment, sostenibilitat, innovació i projectes de cooperació d’empreses són temàtiques de les convocatòries.

Cal recordar que l’Oficina Europe Direct de la Diputació de Castelló es troba a les Noves Dependències de l’avinguda Vall d’Uixó de Castelló.