L’equip de Burriana guanya el 3r 12h de Futbol Sala de Vilafranca

727

-Xavier Tena Vidal- Dissabte 26 de març es va disputar al Poliesportiu de Vilafranca el 3r 12h de Futbol Sala de Vilafranca, enguany organitzat des del Club de Futbol Vilafranca.

La fase de grups va començar a les 8’30 del matí i va acabar cap a les 19h.

A les semifinals, Burriana va derrotar per 7-4 a The Skartxos en un partit molt disputat i de molta qualitat. A la segona semifinal, Rayo Vayacaño de Vall d’Uxó s’imposava per 5-1 a Catí.

Abans de la final es va fer un partidet d’exhibició de futbol sala femení entre el Vilafranca i l’Albocàsser, amb victòria visitant per 0-5.

A la final, tots dos equips estaven molt cansats, jo que només comptaven amb 7 jugadors cada equip. Després d’una primera part equilibrada, el Burriana va dominar la segona part i guanyava 7-2 a l’equip vingut des de la Vall d’Uxó.

Així, una vegada més gran exit de públic al torneig, que s’ha consolidat dins de l’agenda de la Setmana Santa a Vilafranca.