Nota de premsa del Partit Popular provincia de Castelló

El coordinador comarcal, Álvaro Ferrer, apunta que la reforma dels autònoms, la rebaixa de l’IRPF i l’augment de les inversions afavoriran la creació d’ocupació a la província.

Des que van entrar en vigor les reformes del Govern d’Espanya, l’atur a la comarca dels Ports s’ha reduït en un 51,6%. El coordinador comarcal, Álvaro Ferrer, ha assegurat que “les reformes econòmiques i per als autònoms, la rebaixa de l’IRPF i les inversions del Ministeri de Foment afavoriran la creació d’ocupació”.

Així, el coordinador comarcal del PPCS a la zona nord de la província ha valorat de forma molt positiva la licitació de les obres de condicionament del Port de Querol a la N232 amb un pressupost de 64,9 milions d’euros. “La millora de les comunicacions és fonamental perquè un territori avance i la implicació del govern del Partit Popular amb les infraestructures a l’interior de la província de Castelló augmentarà les oportunitats per al turisme de la nostra comarca”.

A més, “projectes com el Parador de Morella que ha desbloquejat el Govern d’Espanya suposarà un impuls per a l’economia dels Ports”.