L’Amateur del Vilafranca torna a perdre a casa (1-2)

648

Tercera derrota seguida a casa de l’Amateur després de perdre 1-2 davant el Tirig al Serrito el diumenge 23 d’octubre.

Alineació: Adrian Vicente, Enric Conesa, Javi Nadal, Bruno, Nicolas, Andreu, Pablo Pitarch, Edo, Jordi, Javi Prades i Pablo Andrés.

També van jugar Enric Beltran, Manel i Ivan.

Gols: 0-1 (14). 1-1 Pablo Andrés (39), 1-2 (75)

A la primera part, el Tírig va marcar en la seua primera arribada a l’àrea als 14 minuts. El Vilafranca va acusar molt el gol i els visitants van tindre el 0-2 en una ocasió molt clara sobre el minut 20. Després els locals van millorar i Pablo Andrés va poder fer el 1-1 en un mà a mà amb el porter que va poder despejar.

A 6 per al descans, gran assistència de cap d’Edo per a Pablo Andrés que aconseguia el 1-1.

A la segona meitat, els vilafranquins van tindre molt poques ocasions davant un Tírig ordenat en defensa. Al minut 65 en un lliure indirecte un defensa visitante despejava a la linea el llançament de Javi Prades. Cap al minut 70 xut de Jordi dins l’àrea, el porter no aconseguia blocar i Nicolas enviava al pal. Després el Tírig en una acció amb poca fortuna del Vilafranca al rebutjar una pilota, aconseguia el 1-2 al minut 75.

D’aquí al final el Vilafranca ho va intentar, però finalment el conjunt visitant s’emportava la victòria.

El proper partit serà a Benicarló, davant el líder i invicte Benicarló B, possiblement el diumenge a les 16’30.