L’Amateur del Vilafranca tanca la temporada amb una victòria davant el Vilanova (5-2)

469

Victòria per 5-2 de l’Amateur davant el Vilanova al Serrito el diumenge 7 de maig.

Alineació: Adrian Vicente, Bruno, Hector, Javi Nadal, Nicolas, Andreu, Enric Conesa, Borja, Edo, Adrian Andres i Pablo Andrés.

També van jugar Gabi, Pablo Pitarch i Alejandro.

Gols: 1-0 Edo (9), 2-0 Andreu de penal (28), 3-0 Pablo Andrés (31), 4-0 Pablo Andrés (46), 5-0 Pablo Pitarch (57), 5-1 (67), 5-2 (75)

Els vilafranquins van ixir bé al partit i als 28 minuts ja dominaven per 2-0 amb els gols d’Edo i Andreu de penal. El Vilanova va disposar de bones oportunitats amb grans intervencions d’Adrian. Pablo Andrés anotava el 3-0 després d’una gran jugada de Borja, era el minut 31.

A la segona part, els locals van marcar 2 gols més, amb Pablo Andrés i Pablo Pitarch com a golejadors. Els últims 20 minuts de partit els visitants va tindre moltes ocasions, anotant 2 gols fins al marcador final de 5-2.

L’equip ha acabat al lloc 13, amb 4 victòries, 4 empats i 22 derrotes, 37 gols a favor i 86 en contra.

Pablo Andrés amb 7, Edo amb 6 i Adrian Andrés amb 5 han sigut els màxims golejadors.