L’Amateur del Vilafranca tanca la temporada a casa amb una victòria davant el Penyíscola (3-1)

641

El CF Vilafranca va tancar la temporada a casa amb victòria per 3-1 davant el Penyiscola el dissabte 30 d’abril.

Alineació: Vidal, Cesar, Alejandro, Hector, Pablo Pitarch, Andreu, Pablo Tena, Javi Prades, Jordi, Aitor i Adrian Andres.

També van jugar Edo i Jordi Sales.

Gols: 1-0 Javi Prades de penal (26), 2-0 Jordi (34), 3-0 Jordi (76), 3-1 (76)

Partit marcat per les nombroses baixes que presentaven tots dos equips.

El Vilafranca va eixir molt millor al partit i als 35 minuts ja guanyava per 2-0 gols de Javi Prades de penal i Jordi. Abans del descans, Vidal amb una gran aturada evitava el gol de l’Penyiscola.

Després del descans, els vilafranquins van disposar de diverses ocasions amb Javi Prades, Aitor i Edo com a protagonistes. Jordi sentenciava amb el 3-0 al 76 i ràpidament el Penyiscola situava el 3-1 definitiu.

Així els vilafranquins tanquen la temporada a casa amb un balanç molt positiu en la segona volta, en la qual només s’han escapat 5 punts.

El proper divendres 6 de maig, els de Francis Roig acabaran la temporada a Salsadella a les 21h.