L’Amateur del Vilafranca tanca la pretemporada amb derrota a la final del Memorial Enrique Sancho davant el Cinctorrà (0-1)

573

DiaDia

L’Amateur del Vilafranca va tancar la pretemporada amb derrota davant el Cinctorrà per 0-1 a la final del Memorial Enrique Sancho disputada a Benassal el diumenge 9 de setembre.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Bruno, Hector, Mateu, Nicolas, Andreu, Sergi, Pau, Enric Beltran, Ivan i Adrian Gil.

També van jugar Edo, Pablo Pitarch, Ximo i Adrian Garcia.

Els vilafranquins van dominar la possessió del baló al llarg del partit, davant d’un rival que buscava la passada en llarg cap als seus davanters.

Al minut 27 va arribar el gol que decidiria la final, llançament lateral de falta i Nicolas introduia el baló a la seua pròpia porteria.

A la segona part, els de Fabrizio Burtet van tindre moltes ocasions clares de gol, especialment als darrers 15 minuts de partit, pero les aturades del porter rival i la defensa que traure 2 balons baix pals van impedir que arribara l’empat.

El proper cap de setmana, inici de lliga per a l’Amateur, davant el Tirig al Serrito en dia i hora per determinar.