L’Amateur del Vilafranca tanca el 2016 amb una abultada derrota (6-0)

631

L’Amateur recuperava la nit del passat divendres 23 de desembre el partit que s’ajornava per la pluja el dissabte 17, optant per fer un canvi d’ordre i jugar a Torreblanca, amb una derrota abultada per 6-0.

D’inici van jugar Adrian Vicente, Nicolas, Alejandro, Javi Nadal, Enric Conesa, Andreu, Ivan, Javi Prades,, Edo, Adrian Andres i Javi Fortanet.

També van jugar Pablo Pitarch, Pardo, Enric Beltran i Gabi.

El Torreblanca va ser molt superior a la primera meitat, als 6 minuts de joc, els locals ja dominaven per 2-0. Al descans es va arribar amb 4-0.

A la segona part els vilafranquins van estar molt millor al terreny de joc, tot i aixo el Torreblanca va marcar 2 gols més fins al 6-0 definitiu.

El proper partit serà el cap de setmana del 7 i 8 de gener, últim partit de la primera volta de la competició, visitant al Vilanova.