L’Amateur del Vilafranca suma un punt a Cinctorres (1-1)

587

DiaDia

El Vilafranca acumula 2 jornades seguides sense perdre després d’empatar 1-1 al camp del Pla de Mig Ull de Cinctorres el dissabte 8 de desembre.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Adrian Gil, Hector, Mateu, Jorge, Andreu, Pablo Pitarch, Jesus Pitarch, Sergi, Adrian Andres i Planell.

També van jugar Bruno, Ivan, Edo i Pau.

Va ser un partit de moltes balonades per part dels dos equips, sense un dominador clar i amb locals i visitants molt nerviosos.

El Vilafranca es va avançar al marcador amb gol d’Adrian Andres a treta de corner d’Adrian Gil. Quasi al descans, els locals aconseguien el gol de l’empat en posició dubtosa.

A la segona part, el partit es va trencar amb el pas dels minuts i els dos equips tindrien oportunitats per desnivellar l’empat.

El proper partit dels de Fabrizio Burtet i Alex Tena serà al Serrito davant el Benlloch, diumenge 16 a les 16’00h.