L’Amateur del Vilafranca s’imposa per 2-1 a l’Albocàsser abans de començar la lliga

914

DiaDia

El diumenge 10 de setembre per la vesprada, l’Amateur del CF Vilafranca jugava el seu últim partit amistos davant l’Albocàsser al Serrito, obtenint la victòria per 2-1.

D’inici van jugar Mihai, Alejandro, Mateu, Hector, Nicolas, Andreu, Pablo Pitarch, Edo, Bruno, Enric Conesa i Javi Fortanet.

També van jugar Pau, Gabi, Cesar, Manel i Ximo.

A la primera part als vilafranquins els va costar crear jugades de perill. L’Albocàsser va tindre alguna ocasió ben solventada per Mihai.

A la segona part, el conjunt visitant es posava per davant al marcador de penal. Després els vilafranquins van passar a controlar el partit i van arribar els gols d’Enric Conesa i Manel que capgiraven el marcador. Als darrers 10 minuts, oportunitats per a tots dos equips, els vilafranquins en accions d’Andreu i Edo, mentre l’Albocàsser va enviar una pilota al pal.

Paco Abellán es sentava per primera vegada a la banqueta del Vilafranca i serà l’entrenador per aquesta temporada 2017-2018, amb l’ajuda d’Àlex Tena.

Aquest proper diumenge 17 de setembre s’inicia la lliga al Grup 1 de Segona Regional, el Vilafranca rebrà al Tírig al Camp del Serrito a partir de les 16h.

Pel que fa a l’equip juvenil, encara no s’ha publicat el calendari de la seua lliga i el passat dissabte disputava el seu segon partit de pretemporada, perdent 2-3 al Serrito davant el conjunt aragonés del Calanda. Marius i Mateu van fer els gols d’un equip que va comptar amb moltes baixes. El proper partit amistòs serà a Calanda el dissabte 23 de setembre.