L’Amateur del Vilafranca segueix en ratxa (2-0)

749

-Xavier Tena Vidal-

El CF Vilafranca segueix amb la seva escalada en la taula després de derrotar per 2-0 a l’Atzeneta el diumenge 21 de febrer.

Alineació: Vidal, Alejandro, Hector, Javi Nadal, Nicolau, Andreu, Javi Prades, Jordi, Guillem, Sergio Campos i Pablo Andrés.

També van jugar Edo, Pablo Pitarch, Hector Artola i Aitor.

Gols: 1-0 Jordi (7), 2-0 Pablo Andrés (91)

Els vilafranquins van eixir molt forts en els primers 15 minuts i Jordi va fer l’1-0 al 7. Després ocasions per a Jordi i Javi Prades. Amb el pas dels minuts, el joc es va equilibrar amb els locals fallant en les combinacions i alguns errors puntuals en defensa. L’Atzeneta va tindre 2 aproximacions perilloses amb una parada de Vidal i una pilota al pal per fora.

A la segona meitat, de nou moltes imprecisions. Sergio Campos va poder fer el 2-0 amb un xut des de fora de l’àrea que el porter visitant va enviar a córner. La sentència arribaria al temps afegit amb una jugada ràpida de 3 tocs entre Hector, Aitor i Pablo Andrés, que culminava el pitxitxi vilafranquí per al 2-0.

El proper diumenge 28 de febrer, partit a Tírig a les 18h.