L’Amateur del Vilafranca recupera sensacions tot i perdre amb el lider Torreblanca (0-3)

517

DiaDia

L’Amateur va perdre 0-3 al Serrito davant el lider Torreblanca el diumenge 15 d’octubre.

D’inici van jugar Mihai, Alejandro, Hector, Andreu, Nicolas, Ivan, Pau Roda, Pablo Pitarch, Toni, Adrian Gil i Edo.

També van jugar Javi, Jorge, Bruno i Ximo.

Els visitants es van avançar al marcador als 7 minuts de joc. Els vilafranquins van tindre els seus millors minuts al final de la primera part i Nicolas va tindre l’ocasió més clara amb un xut que el porter del Torreblanca va enviar a corner. Els torreblanquins van enviar una pilota al travesser.

Només començar la segona part, els locals van tindre altra clara ocasió i novament Nicolas es topava amb el porter visitant. Al minut 63 va arribar el 0-2 que sentenciaria el partit. Als minuts finals, el Torreblanca va tindrem moltes oportunitats de gol aprofitant el baixó físic local i a 4 minuts del final va arribar el 0-3 definitiu.

El proper diumenge 22 d’octubre, els de Paco Abellán i Alex Tena visitaran al cuer Les Palmes Castelló, a partir de les 12 del matí a Gaeta Huguet.