L’Amateur del Vilafranca perd amb el Torreblanca tot i fer un bon partit (1-2)

475

L’Amateur del Vilafranca no va poder puntuar tot i fer un bon partit davant el Torreblanca el diumenge 30 d’abril al Serrito, va acabar perdent 1-2.

D’inici van jugar Adrian Vicente, Alejandro, Javi Nadal, Hector, Nicolas, Andreu, Javi Prades, Ivan, Borja, Gabi i Pablo Andrés.

També va jugar Mateu.

Els vilafranquins tenien moltes baixes i van partipar 3 juvenils, dos d’ells van ser titulars. El Torreblanca que ja havia perdut totes les opcions de pujar, va buscar els 3 punts des de l’inici pero es va trobar amb un Vilafranca que es va defensar amb molt d’ordre. Adrian Vicente va fer algunes parades de mèrit. Al descans, el marcador era d’1-1. Els visitants s’avançaven al minut 37 i després Pablo Pitarch empatava al 43.

A la segona meitat, el Torreblanca va portar el pes del partit, amb un equip vilafranquí més cansat. El Torreblanca va tindre diverses ocasions fins marcar l’ 1 a 2 al minut 84. Els locals van tindre alguna ocasió per fer l’empat pero el marcador ja no es va moure.

El proper diumenge 7 de maig, últim partit de la temporada, el Vilanova visitarà el Serrito a les 16h.